Workshop on Think Tanks in Europe

Tid: 2017-09-20 kl 13:00
Plats: Samvetet, Sprängkullsgatan 19

Evenemangstyp: Konferens

The Centre for European Research (CERGU), University of Gothenburg is organizing a three-day workshop on Think Tanks in Europe. The workshop will bring together experts from political science, sociology, social anthropology, public administration, media studies and international relations who research think tanks in a variety of methodological and theoretical approaches as well as diversified empirical settings.

Föreläsare: Panel speakers include Diane Stone, Dieter Plehwe, Lucile Desmoulins and Marie Laure Djelic.

Germany and France - Is the European Motor Back on Track? Macron and Merkel Announce 'Deep Revolution' Plans for Europe

Tid: 2017-09-21 kl 11:00
Plats: Handelshögskolan, Vasagatan 1 - Malmstenssalen Handels

Evenemangstyp: Temadag

Musikal från början

Tid: 2017-09-21 kl 12:15
Plats: Artisten, Fågelsången 1 - Jacobsonteatern, A303

Evenemangstyp: Föreställning

Studenterna från musikalprogrammet och musik- och ljudproduktionsprogrammet framför en musikal, skapad av studenterna själva. Tillsammans med regissören/pedagogen Michael Howell skriver och komponerar studenterna, under 4 intensiva veckor, själva allt material till en musikdramatisk föreställning. Resultatet? I skrivande stund oklart, men kreativitet och fantasi garanteras.

Om den autonoma vänstern och europeisk vänsterterrorism

Tid: 2017-09-21 kl 13:00
Plats: Pedagogen , hus B, Läroverksgatan 15, lokal: BE 014

Evenemangstyp: Seminarium