Musikal: Merrily We Roll Along

Föreställning

Musikalstudenternas slutproduktion. Musikalen Merrily We Roll Along är ett relationsdrama av Stephen Sondheim. I en baklängesberättelse följer vi Franklin Shepard, en begåvad Broadwaykompositör som lämnat sitt gamla liv för en karriär som producent i Hollywood.

Musikal av Stephen Sondheim och George Furth
Regi: Markus Virta
Scenografi: Lisa Hjertén
Kapellmästare: Daniel Lindén
Översättning: Erik Fägerborn

Med avgångsstudenterna Snorre Ryen Tøndel, Johan Hwatz, Hani Arrabi, Lina Zerpe, Henriette Holgert, Caroline Gustafsson, Lukas Larsson och Erik Espinoza samt masterstudenterna Kim Bergkvist och Kim Beemsterboer och en 10-mannaorkester.

OBS! Rökning av örtcigaretter förekommer!

Ges även:
Lördag 20 maj kl 19

This amateur production is presented by arrangement with JOSEF WEINBERGER LIMITED on behalf of MUSIC THEATRE INTERNATIONAL of new York.

Datum: 2017-05-20

Kategorier: Musikal

Arrangör: Högskolan för scen och musik

Plats: Artisten, Fågelsången 1