Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nätverk

Informationssidor rörande konferenser/seminarier

Regionalt utvecklingscentrum, RUC, vid Göteborgs universitet har ett antal sidor i GUL – Göteborgs universitets lärplattform där information och presentationer från de didaktiska nätverkens seminarier och konferenser kontinuerligt läggs.

Nätverk

Nätverk för lärare och förskollärare med särskilda uppdrag

Nätverk NT

Nätverk för pedagoger som undervisar i naturvetenskapliga ämnen och teknik.


Nätverk Språk-, läs- och skrivutveckling

Nätverk för pedagoger med intresse för och med uppdrag från skolhuvudman att utveckla språk- läs- och skrivande samt pedagoger.


Nätverket för matematik i väst

Nätverk för matematik­utvecklare, matematik­handledare och andra med övergripande uppdrag inom matematikundervisning.
 

Regionalt RUC-nätverk

Nätverket RUCVäst

RUC Högskolan i Borås, RUC Göteborgs universitet, RUC Högskolan i Halmstad, RUC Högskolan i Jönköping, Avdelningen för Externa relationer och kommunikation, Högskolan i Skövde samt Forum för skolutveckling, Högskolan Väst

 

Ämnesnätverk

I september 2015 startade ett pilotprojekt för samverkan mellan institutioner, skolhuvudmän, verksamma lärare och RUC/LUN. Projektet syftar till att ta fram en attraktiv modell för fortbildning och därtill kopplade nätverk. Först ut är Institutionen för fysik tillsammans med ytterligare sex institutioner vid Göteborgs universitet.

 

 

Regionala utvecklingscentra

Regionala utvecklingscentra (RUC) i nationella RUC-nätverket. Varje lärosäte med lärarutbildning har ett Regionalt utvecklingscentrum (RUC).

Sidansvarig: Pia Lundahl|Sidan uppdaterades: 2017-10-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://ruc.gu.se/natverk/
Utskriftsdatum: 2018-01-17